Monday, May 4, 2009

ПРВ БЛОГ НА НАШЕТО УЧИЛИШТЕ!!!!!

Добре ни дојдовте на првиот блог на О.У.Тошо Велоков-Пепето.
Оставете коментар за вашите доживувања, инересни случки, сплетки.... и се она што ви остана во сеќавање во осумте години поминати во оваа училиште!!!!